Pujada fotografies Participants

Mitjançant l’enllaç del final de la pàgina accediràs al formulari que et permetrà pujar les fotografies guanyadores del concurs intern del teu centre. Aquestes fotografies participaran en la fase final del concurs de Fotografia Matemàtica de l’ABEAM.

IMPORTANT, abans d’omplir el formulari llegeix atentament les següents instruccions:

  • Recorda que només participa una fotografia per categoria. Per tant, puja un únic fitxer per cada categoria en la que participi el teu centre.
  • En la pujada es permeten arxius en format jpg, png, gif i pdf. Procura pujar les fotografies en la màxima qualitat possible, això facilita la feina del grup organitzador. La mida màxima dels fitxers és de 10 Mb.
  • Deixa buides les categories a les quals no participa el teu centre.
  • A diferència del que diuen les bases no és necessari que reanomenis els arxius de les fotografies seguint les indicacions que en aquestes es donen. Tampoc és necessari que enviïs un fitxer amb el nom de l’autor, el títol de la fotografia, el nom del centre i el nivell participant. En el mateix formulari se’t demanarà per cada fotografia el seu títol i el nom de l’autor.

Per a qualsevol dubte o incidència pots posar-te en contacte amb el grup organitzador al correu fotomàtiques@gmail.com. Moltes gràcies!

ACCÈS AL FORMULARI