Inscripció al 25è Concurs de Fotografia Matemàtica de l’ABEAM

Ja us podeu inscriure al 25è Concurs de Fotografia Matemàtica de l’ABEAM. Per fer la inscripció cal que primer feu l’ingrés de la quota d’inscripció. Un cop tingueu un resguard digital d’aquest ingrés, haureu de formalitzar la inscripció omplint un formulari amb les dades del vostre centre.

Seguiu els següents passos:

1r pas

Fer l’ingrés de la quota d’inscripció al compte d’ABEAM (ES51 2100 0852 0902 0043 7964 de CaixaBank) i obtenir un resguard digital de l’ingrés (.pdf o .jpg).  No oblideu especificar “25 CFMA <nom del centre>” al concepte d’ingrés (CFMA és l’abreviatura de Concurs de Fotografia Matemàtica d’ABEAM). La quota és de 7 € per categoria exceptuant la categoria Activitat didàctica, adreçada al professorat, que no té quota d’inscripció. Podeu consultar les bases del concurs al següent enllaç.

2n pas

Un cop fet el pas anterior cal omplir el formulari següent amb les dades del centre i les categories a les quals es participa. En el formulari se us demanarà el resguard digital de pagament de les quotes del pas anterior. Aquells que necessiteu un justificant de pagament de les quotes podreu sol·licitar-lo en el mateix formulari.

Formulari d’inscripció

El formulari d’inscripció estarà obert fins el 29 de febrer del 2024. Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el concurs mitjançant el correu fotomatiques@gmail.com.