Concurs de
Fotografia Matemàtica

Organitzat per l’Associació de Barcelona per
l’Ensenyament i l’Aprenentatge de les Matemàtiques (ABEAM)

Veredicte definitiu del 25è concurs

Ja podeu accedir al veredicte definitiu del 25è concurs de Fotografia Matemàtica ABEAM d’aquest any 2024. Felicitats a tot l’alumnat per la seva extraordinària tasca.

Objectius bàsics:

  • Fer veure a l’alumnat de primària, secundaria, batxillerat, cicles formatius i al professorat que les matemàtiques estan immerses en la realitat que ens envolta.
  • Fer un treball matemàtic diferent al que es fa habitualment a les aules plantejant activitats per a la diversitat de l’alumnat.
  • Millorar l’autoestima de l’alumnat.
  • Fomentar l’esperit crític de l’alumnat.
  • Desenvolupar la competència artística i creativa de l’alumnat.
  • Donar eines didàctiques al professorat que despertin en l’alumnat la curiositat per conèixer quin és l’entrellat de la bellesa que ens envolta.

Exposició

Continuant amb la nostra voluntat de generar recursos didàctics relacionats amb la fotografia matemàtica i de posar-los a l’abast de tothom,
hem creat una exposició itinerant

Guia de l’exposició i activitats

Per tal d’orientar el professorat a l’hora de dur a terme les activitats didàctiques en l’exposició hem creat aquesta guia

Exposició Itinerant

Posem a la disposició dels centres educatius interessats aquesta exposició per a poder gaudir-la durant una setmana.

Recursos Didàctics

Posem a la disposició de la comunitat educativa una sèrie d’amplis recursos didàctics que ens ajuden a promoure les matemàtiques.

“La fotografia matemàtica és una eina per a la millora de l’aprenentatge de les matemàtiques on el protagonista sempre és l’estudiant”

Uniu-vos a més de 25 anys d’historia

Ja us podeu inscriure al
25è Concurs de Fotografia Matemàtica de l’ABEAM.